Luxe paneeldeuren

Luxe nieuwe binnendeuren uit onze eigen collectie VH deuren.

De VH deur is een 38mm dikke kwaliteitsdeur, vervaardigd van massief gelamineerd en gefingerlast grenenhout uit de VH serie komt uitstekend tot zijn recht in zowel een modern als klassiek interieur.
Onze deuren hebben een bijzonder tijdloze uitstraling en, doordat hij voorzien is van een mooie gladde MDF toplaag en ook reeds twee keer is voorbehandeld met een witte grondlak, is hij klaar om te worden afgelakt in een kleur die het best bij uw interieur past.

Stijlen en dorpels van de deur zijn voorzien van een fraaie facet profilering evenals de massief houten glasroeden. Ook is de deur reeds voorzien van een slotgat en voorplaat frezing. De MDF panelen hebben een brede bossing en opstaande rand. Een opdekdeur is voorzien van paumelle gaten t.b.v. de scharnieren.

Binnen het assortiment van VHDeuren heeft u volop de mogelijkheid om combinaties te maken met glaspaneel- en dichte paneeldeuren. Om het voor u nog eenvoudiger te maken biedt VHDeuren voor de betreffende deuren een keuze uit diverse bijpassende glasopties.
Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze deuren geven wij vijf jaar garantie.

Afgebeelde prijzen zijn exclusief toebehoren zoals glas, deurbeslag en hang- en sluitwerk.
Prijswijzigingen, fouten in productgegevens of voorraadindicatie voorbehouden.